Het Bataafs draait op het enthousiasme van onze leden die zich vrijwillig en met veel plezier inzetten op alle terreinen: van diverse commissies tot bestuur en van het organiseren van de traditionele kamermuziekavond tot ons jaarlijkse uitstapje. Om alle concerten en sociale activiteiten mogelijk te maken, is financiële steun zeer welkom. Als vriend van het Bataafs kunt u ons steunen.

Wordt ook vriend

In 2021 bestaat het Bataafs 100 jaar! Om alle verschillende bijzondere activiteiten te kunnen organiseren, hebben we de viering van ons jubileum uitgesteld naar 2022. We doen alles met vrijwillige hulp van onze leden en hierbij kunnen wij een financieel steuntje goed gebruiken. Wil je vriend worden en daarmee een bijdrage leveren aan ons enthousiaste en sociaal betrokken orkest?

Als vriend ontvang je onze nieuwsbrieven, met informatie over de activiteiten die voor de deur staan voor ons jubileum en een uitnodiging voor onze speciale jaarlijkse ‘vriendenrepetitie’. Zo kun je een kijkje achter de schermen van het Bataafs nemen. Afhankelijk van de hoogte van je bijdrage ontvang je één of meer vrijkaarten voor onze concerten:

  • Voor een bijdrage van 25 euro ontvang je 1 vrijkaart
  • Voor een bijdrage van 50 euro ontvang je 2 vrijkaarten
  • Voor een bijdrage van 100 euro of meer ontvang je 4 vrijkaarten

Om vriend te worden mail je naar: info@bataafs.nl
Je kunt ook direct een bedrag overmaken naar NL27 INGB 0000 4303 11 – t.n.v. Bataafs Symfonie Orkest – Den Haag en met vermelding “Vriend Bataafs”, je naam en het mailadres waarop je onze digitale Nieuwsbrieven wilt ontvangen.