Bataafs meer dan 100 jaar verbinding door muziek

Het Bataafs draait op het enthousiasme van leden die zich vrijwillig en met veel plezier inzetten: van commissies tot bestuur, van het organiseren van de traditionele kamermuziekavond tot ons jaarlijkse uitstapje.

Om alle concerten en sociale activiteiten mogelijk te maken, is extra financiële steun zeer welkom.

Word Vriend en steun ons!

We organiseren ieder jaar verbindende activiteiten die het sociale karakter van ons orkest verder versterken. Muzikaal willen we graag een positief, vrolijk en interessant programma voor iedereen neerzetten. Dit alles doen we met vrijwillige hulp van onze leden en hierbij kunnen wij een financieel steuntje in de rug goed gebruiken. Als vriend lever je een bijdrage aan ons enthousiaste en sociaal betrokken orkest. 

Wat kun je van ons verwachten?
Vrienden krijgen onze digitale nieuwsbrieven met informatie over de activiteiten die voor de deur staan. We nodigen ze uit om een kijkje achter de schermen van het Bataafs nemen bij open repetities. Als je Vriend wordt, ontvang je afhankelijk van de hoogte van je bijdrage één of meer vrijkaarten voor onze concerten:

  • Voor een bijdrage van 25 euro ontvang je 1 vrijkaart per jaar
  • Voor een bijdrage van 50 euro ontvang je 2 vrijkaarten per jaar
  • Voor een bijdrage van 100 euro of meer ontvang je 4 vrijkaarten per jaar

Vriend van het Bataafs worden?
Om Vriend te worden mail je naar: info@bataafs.nl

Je vriendenbijdrage geldt steeds voor één jaar, het is geen doorlopende regeling en er is geen automatische verlenging. We laten je ieder jaar per e-mail weten wat we in dat jaar met jouw bijdrage hebben gedaan en vragen je of je ons opnieuw wilt steunen.